Ta vare på hunden din, slik den alltid tar vare på deg.

Ta vare på de rundt deg

Hunder og katter fortjener like mye respekt og omsorg, som de gir til oss.

Bak et lykkelig kjæledyr står det alltid en oppmerksom eier som forstår alle de små tegn og signaler som kjæledyret gir fra seg.

Vår visjon er å gi alle kjæledyr lik oppmerksomhet. Dette skal vi bidra til ved å gjøre det lettere for eiere å følge opp dyrenes behov, helse og velvære.


Lilbit er norsk teknologi

For oss er lokal tilstedeværelse viktig. Vi designer, utvikler og produserer lokalt. Alle våre produkter, programvarer og tjenester er bygd fra bunnen og opp for sømløs integrasjon og sikkerhet. Ved å ta eierskap i hele prosessen, innen et lite og nøye utvalgt segment, skreddersyr vi produkter i verdensklasse.

30K

Produkter solgt

60K

App nedlastinger

44M

Investert

18

Dedikerte ansatte

lilbit employee

Herbert

Elektroingeniør

Møt vårt tverrfaglige team

Vi er en gjeng med lidenskap for hunder og teknologi, som føler et sterkt ansvar for å bygge noe som utgjør en positiv forskjell. Med ekspertise innen produksjon, maskinvare, programvare og brukerdesign, jobber vi tverrfunksjonelt for å oppnå best mulig totalopplevelse. Hos lilbit løses komplekse problemer av autonome team.


Hund med GPS tracker

Med teknologi som gjør folk i stand til å ta bedre vare på kjæledyrene sine, bidrar vi til god helse og livskvalitet

Bærekraftig utvikling.

For oss er det viktig å ta del i FN's mål om bærekraftig utvikling. Dette betyr at vår utvikling skal tilfredstille dagens behov uten å ødelegge fremtidige generasjoners muligheter til å tilfredstille sine behov. Vi skal være med å bekjempe ulikheter, bidra til bedre helse, klima og miljø.

Dette skal vi gjøre ved å utvikle en enhet som bidrar til bedre helse og livskvalitet hos både mennesker og dyr. Våre produkter skal produseres lokalt, med industriell kvalitet og fokus på resirkulerbare råvarer. Vår fokus på innovasjon, skal også bidra til inkluderende bærekraftig industrialisering ved produksjon av våre enheter.

lilbit god helse og livskvalitet
lilbit Ansvarlig forbruk og produksjon
lilbit, industri, innovasjon og infrastruktur

Dypt forankret i lokalmiljøet

Vårt dyktige team i Trondheim styrer hele prosessen fra idé til utvikling, design og produksjon. Denne totalpakken gir oss full kontroll i alle ledd på veien mot å realisere visjonen vår. I tillegg skaper vi verdifulle arbeidsplasser som bidrar til en sunn økonomi.

Kretskort

Maskinvare

Fra vår base i Norges teknologihovedstad har vi tilgang til verdensledende kompetanse innen smalbånd, brikkedesign og produksjon. For oss betyr det at vi kan lage en maskinvare i verdenstoppen.


Hund på kontor

Programvare

Trondheim er et globalt samlingspunkt for kompetanse innen trådløs kommunikasjon, smalbånd og innebygd utvikling. Dette har gitt oss en unik tilgang til kompetanse, som plasserer våre tjenester fremst i verden.

3d printer

Produksjon

Vår maskinvare og programvare er produsert fra bunnen og opp samtidig som de er tilpasset vår egen produksjonslinje. Dette gir oss full kontroll på strømstyring og funksjoner, noe som gir oss en unik mulighet til å tilpasse løsninger.

Kart for produksjon i lilbit

Lokal utvikling og produksjon er en absolutt nødvendighet.

Ved utvikling av små bærbare IOT enheter, så handler utvikling, i hovedsak om batteribruk. For å kunne optimalisere for små datastrømmer og lite strømforbruk må hele produktet settes sammen i en og samme prosess.

Dette betyr at lokal utvikling, design og produksjon er absolutt nødvendig for å lykkes i markedet med nye smarte enheter tilkoblet nett. Heldigvis for oss, så ligger de største globale aktørene i samme nabolag.

lildog
lildog logo

Kjøp her

lilcat
lilcat logo

Kjøp her

Hund med lildog

Det kan være vanskelig å forstå alle de små tegnene og signalene hunden gir fra seg i en travel hverdag. Lildog gjør deg til en mer oppmerksom hundeeier.

-

Investor relasjoner

Visjon

Lilbit ble stiftet i 2016 med en visjon om å utvikle teknologi som tar vare på de rundt oss. I hjertet av vårt engasjement ligger en genuin kjærlighet for dyr. Vi mener at alle dyr fortjener den samme omsorg og respekt som de gir til oss. Om vi tar vare på dyrene, så tar de vare på oss.

Mål

Målet er å gi alle hunder den samme muligheten til å bli tatt godt vare på av sin eier. Dette skal vi oppnå ved å gjøre eiere oppmerksom på alle de små tegnene og signalene som hunden gir fra seg. Vår ambisjon er at lildog blir til hunder, det smarttelefon er blitt for oss mennesker. Vårt mål er å gi alle verdens hunder en digital tilkobling.

Hund med lildog

8

MNOK i inntekter (2021)

44

MNOK investert i utvikling

16

Ansatte i Trondheim