Åpenhet er en del av vårt DNA

Hensikten med denne siden er å føre en åpen og lik kommunikasjon mot alle våre partnere, aksjonærer og potensielle investorer.

Nøkkeltall

30K
Produkter solgt
60K
app nedlastinger
0
Aktiviteter logget
44 MNOK
investert under utvikling
18
Dedikerte ansatte

Hvorfor investere i Lilbit?

Vår ambisjon er at lildog blir til hunder, det smarttelefonen har blitt til oss mennesker. Vi skal gi alle verdens hunder digital tilkobling og revolusjonere måten vi tar vare på hundene våre.

Hund med lildog

Teknologi med formål

Produktene vi utvikler skal alltid ha som mål å gjøre livet enklere og bedre for dyrene, menneskene som tar vare på dem og verden som helhet. Å ha base i Trondheim bidrar også til arbeidsplasser og verdiskaping lokalt, noe vi er stolte av. I bunnen av vårt engasjement ligger en genuin tro på at dyr fortjener like mye omsorg og respekt som de gir oss.

Hund på kontor

Bærekraft på alle nivåer

Lilbit er opptatt av å opptre ansvarlig og tar bærekraft på alvor. Derfor satser vi på lokale samarbeidspartnere, lokal produksjon og minst mulig transportutslipp. De fleste av komponentene våre er norske. Design, kretskort og skall er produsert i Norge. Nærhet og oversikt over alle ledd i produksjonsprosessen gjør at vi kan levere et pålitelig og holdbart produkt.

Teknologi

Utviklet & produsert i Norge

Lilbit er et trøndersk teknologiselskap med et sterkt tverrfaglig og teknisk team. Våre produkter er basert på de nyeste teknologiene for innebygd utvikling og mobilteknologi. I dag designer, utvikler, produserer og selger vi smarte mobile enheter til hunder og katter.

IR kontakt

lilbit employee
JørgenMarkedsfører